Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Εδώ ... και πάλι !!!


Μετά από μία γεμάτη σχολική χρονιά το ιστολόγιο μας γιορτάζει τα γενέθλιά του με ... επιστροφή στα θρανία αλλά επιστροφή και εδώ στο γνωστό μας πια σημείο !!! Από εδώ αποχαιρετούμε τα εκτάκια μας που έγιναν πια γυμνασιόπαιδα - και ευτυχώς δε μας ξεχνούν ;) - καθώς και καλωσορίζουμε στη παρέα μας και τα φρέσκα πεμπτάκια της φετινής σχολικής χρονιάς. 

Θυμίζουμε λοιπόν στα νέα μέλη της παρέας πως το ιστολόγιο αυτό φτιάχτηκε για να μπορούμε να έχουμε ένα σημείο συνάντησης πέρα από την τάξη. Έναν "τόπο" όπου θα μπορούμε να επικοινωνούμε & να μοιραζόμαστε γνώσεις, σκέψεις, ιδέες τις ώρες εκτός σχολείου. 

Εδώ θα μπορώ να σας δείχνω όλα όσα ενδιαφέροντα και αξιόλογα συναντώ στις διαδικτυακές "γειτονιές" και δεν έχουμε το χρόνο να τα δούμε στο σχολείο. Projects, web εφαρμογές, εκπαιδευτικά παιχνίδια, μαθητικοί διαγωνισμοί, παρουσιάσεις και ότι άλλο  συμπληρώνει, εμπλουτίζει και επεκτείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές μας συζητήσεις - αναζητήσεις. 
Εδώ μαζί, γιατί το διαδίκτυο είναι μια μεγαλούπολη που θέλω να την περπατάμε πιασμένοι χέρι - χέρι μέχρι που να μάθετε μόνοι σας να κάνετε τα δικά σας σταθερά βήματα.

Καλή αρχή και καλή δύναμη, σε όλους μας, αλλά κυρίως σε σας, που με τα έργα σας όταν μεγαλώσετε ελπίζουμε ότι θα κάνετε τον κόσμο μας καλύτερο....


Ραντεβού εντός & εκτός τάξης λοιπόν ...  και μη ξεχνάτε τα λόγια του αγαπημένου μας ...